ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 |
مواد لازم ( جهت ۳ تا ۴ نفر) :
شلغم پوست گرفته و رنده شده | نیم کیلو |
گشنیز یا جعفری ساطوری شده | نیم پیمانه |
هویج رنده شده | ۲ عدد متوسط |
لیمو | دو عدد |
روغن زیتون | ۳ قاشق غذاخوری |
فلفل قرمز ساییده شده | اندکی |
نمک | به میزان لازم |
طرز تهیه در ادامه مطلب
طرز تهیه:
شلغم را کمی نمک بپاشید و در یک بشقاب ته گرد بریزید. لیمو را آب بگیرید و با روغن روی شلغم بدهید. فلفل بپاشید. سالاد را با جعفری یا گیشنیز آرایش دهید.
سالاد ترب سیاه :
به جای شلغم ترب سیاه پوست گرفته و خرد کرده به کار برید. بهتر است ترب سیاه خرد کرده را یک ساعت در آب سرد بخوابانید تا تندی آن گرفته شود.
منبع : sargarmia.net