ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 |
بقیه در ادامه مطلب
برای تهیه سوشی برای حدود۵ ما به مواد خام زیر به مقدار ذکر شده نیاز خواهیم داشت :
برنج ۲ فنجان ، آب ۳ فنجان ، سرکه ۰٫۴۵ فنجان
شکر ۰٫۵ فنجان ، نمک ۴ قاشق مرباخوری
جلبک دریایی ۱۵۰ گرم ، خردل ۲ قاشق مرباخوری
خیار بدون پوست ۱ عدد ، اسفناج ۱۰۰ گرم
گوشت بدون استخوان ۱۰۰ گرم
زنجبیل ۶۰ گرم ، تخم مرغ ۲ عدد
خب حالا که با مواد اولیه آشنا شدید میریم سراغ درست کردن این خوراک برای سادگی پیچیدن رولتها از حصیری برای زیر آن استفاده کنید ما میتوانیم از برگ مو به جای جلبک استفاده کنیم
روی برنج آب ریخته و بمدت یک ساعت کنار بگذارید و آبکش کنید , برنج و ۳ فنجان آ‘ را در قابلمه ای بجوشانید سپس شعله زیر آن را کم کرده تا با حرارت ملایم بدون اینکه درب آن را بگذارید بجوشد و آب آن بخار شود , پس از اینکه آب آن جذب شد درب قابلمه را گذاشته و شعله زیر آن را تا آنجا که ممکن است کم کنید و بمدت ۵ دقیقه بپزید و بگذارید تا کمی خنک شود سپس مخلوط سرکه , شکر و نمک را به افزوده بهم بزنید , ورقه های جلبک را کمی تفت داده
از پهنای ورقه جلبک یک قطعه ۴ سانتی متری مطابق تصویر ببرید , قسمت بزرگتر را وسط صفحه حصیری قرار داده و تکه ۴ سانتی متری را وسط تکه بزرگتر بگذارید , این عمل سبب می شود تا هنگام پیچیدن ورقه محکم تر باشد.
یک پنجم برنج را روی رشته جلبک پهن کرده و چهار سانتی متر لبه آن را مطابق تصویر خالی بگذارید , با انگشتانتان وسط آن را مطابق تصویر گود کنید و در صورتیکه برنجها خیلی چسبنده بودند انگشتانتان را با کمی یرکه مرطوب کنید .
سس خردل را در قسمتی که گود کردید پخش کنید , مخلوط خیار , اسفناج و گوشت یا در صورت تمایل مخلوط زنجبیل و املت را وسط برنج قرار دهید . با کمک صفحه حصیری ورقه جلبک را محکم بپیچید . صفحه حصیری را برداشته و با چاقوی تیزی رولت را بصورت برشهای گرد ببرید .